霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Title: Дослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництві
Authors: Гевко, Богдан Матвійович
Ляшук, Олег Леонтійович
Чвартацький, Роман Ігорович
Bibliographic description (Ukraine): Розвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ...
Issue Date: 2015
Date of entry: 29-十月-2016
Publisher: Луцький національний технічний університет
UDC: 631.03
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Copyright owner: Луцький національний технічний університет
Content type: Article
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри автомобілів

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
silmah_2015_32_8.pdf687,43 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�