Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГевко, Богдан Матвійович-
dc.contributor.authorЛяшук, Олег Леонтійович-
dc.contributor.authorЧвартацький, Роман Ігорович-
dc.date.accessioned2016-10-29T10:02:37Z-
dc.date.available2016-10-29T10:02:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРозвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ...uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134-
dc.publisherЛуцький національний технічний університетuk
dc.titleДослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництвіuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holderЛуцький національний технічний університетuk
dc.subject.udc631.03uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри автомобілів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
silmah_2015_32_8.pdf687,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора