Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Заглавие: Дослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництві
Автори: Гевко, Богдан Матвійович
Ляшук, Олег Леонтійович
Чвартацький, Роман Ігорович
Bibliographic description (Ukraine): Розвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ...
Дата на Публикуване: 2015
Date of entry: 29-Окт-2016
Издател: Луцький національний технічний університет
UDC: 631.03
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Copyright owner: Луцький національний технічний університет
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри автомобілів

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
silmah_2015_32_8.pdf687,43 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти