Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Title: Дослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництві
Authors: Гевко, Богдан Матвійович
Ляшук, Олег Леонтійович
Чвартацький, Роман Ігорович
Bibliographic description (Ukraine): Розвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ...
Issue Date: 2015
Date of entry: 29-Okt-2016
Publisher: Луцький національний технічний університет
UDC: 631.03
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Copyright owner: Луцький національний технічний університет
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри автомобілів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
silmah_2015_32_8.pdf687,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools