Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Název: Дослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництві
Autoři: Гевко, Богдан Матвійович
Ляшук, Олег Леонтійович
Чвартацький, Роман Ігорович
Bibliographic description (Ukraine): Розвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ...
Datum vydání: 2015
Date of entry: 29-říj-2016
Nakladatel: Луцький національний технічний університет
UDC: 631.03
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Copyright owner: Луцький національний технічний університет
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Наукові публікації працівників кафедри автомобілів

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
silmah_2015_32_8.pdf687,43 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora