Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Назва: | Дослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництві |
Автори: | Гевко, Богдан Матвійович Ляшук, Олег Леонтійович Чвартацький, Роман Ігорович |
Бібліографічний опис: | Розвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ... |
Дата публікації: | 2015 |
Дата внесення: | 29-жов-2016 |
Видавництво: | Луцький національний технічний університет |
УДК: | 631.03 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134 |
Власник авторського права: | Луцький національний технічний університет |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри автомобілів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
silmah_2015_32_8.pdf | 687,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора