Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Назва: Дослідження технологічного процесу подрібнення бульбоплодів в кормо виробництві
Автори: Гевко, Богдан Матвійович
Ляшук, Олег Леонтійович
Чвартацький, Роман Ігорович
Бібліографічний опис: Розвиток і ефективність тваринництва зумовлюється рівнем реалізації системи пов'язаних раціональних принципів, які охоплюють весь виробничий цикл і оцінюються витратами особливо кормових та інших ресурсів на одиницю виробленої продукції. Кормовиробництво потребує системного аналізу і прийняття відповідних рішень, а також розв'язання механіко-технологічних та інженерно-технічних задач. Приведені нові конструкції пристроїв для подрібнення кормів і обґрунтовано аналітичні ...
Дата публікації: 2015
Дата внесення: 29-жов-2016
Видавництво: Луцький національний технічний університет
УДК: 631.03
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/18134
Власник авторського права: Луцький національний технічний університет
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри автомобілів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
silmah_2015_32_8.pdf687,43 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора