霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495

Title: Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах
Other Titles: Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier
Authors: Шинкарик, М. М.
Ворощук, В. Я.
Shynkaryk, M.
Voroshchuk, V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Шинкарик М. М. Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах / Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 219. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2016) Rehuliuvannia reolohichnykh kharakterystyk syrnoi masy i vytrat potuzhnosti v rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 219 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Conference/Event: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Issue Date: 18-五月-2016
Date of entry: 8-七月-2016
Publisher: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
UDC: 637.024
Number of pages: 1
Page range: 219
Start page: 219
End page: 219
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495
References (Ukraine): 1. М. Шинкарик, В. Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно- вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій - 2007р. - №20. ст.28-31.
References (International): 1. M. Shynkaryk, V. Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi urotorno- vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii - 2007y, No 20. P.28-31.
Content type: Article
�蝷箔����:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.