Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495
Назва: | Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах |
Інші назви: | Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier |
Автори: | Шинкарик, М. М. Ворощук, В. Я. Shynkaryk, M. Voroshchuk, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Шинкарик М. М. Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах / Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 219. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2016) Rehuliuvannia reolohichnykh kharakterystyk syrnoi masy i vytrat potuzhnosti v rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 219 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Конференція/захід: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 18-тра-2016 |
Дата внесення: | 8-лип-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 18-19 травня 2016 року 18-19 May 2016 |
УДК: | 637.024 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 219 |
Початкова сторінка: | 219 |
Кінцева сторінка: | 219 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495 |
Перелік літератури: | 1. М. Шинкарик, В. Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно- вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій - 2007р. - №20. ст.28-31. |
References: | 1. M. Shynkaryk, V. Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi urotorno- vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii - 2007y, No 20. P.28-31. |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219.pdf | 381,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219.djvu | 21,33 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219__COVER.jpg | 190,56 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.