Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495

Назва: Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах
Інші назви: Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier
Автори: Шинкарик, М. М.
Ворощук, В. Я.
Shynkaryk, M.
Voroshchuk, V.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Шинкарик М. М. Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах / Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 219. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2016) Rehuliuvannia reolohichnykh kharakterystyk syrnoi masy i vytrat potuzhnosti v rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 219 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Конференція/захід: ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 18-тра-2016
Дата внесення: 8-лип-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 18-19 травня 2016 року
18-19 May 2016
УДК: 637.024
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 219
Початкова сторінка: 219
Кінцева сторінка: 219
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495
Перелік літератури: 1. М. Шинкарик, В. Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно- вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій - 2007р. - №20. ст.28-31.
References: 1. M. Shynkaryk, V. Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi urotorno- vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii - 2007y, No 20. P.28-31.
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.