Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495
Titre: | Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах |
Autre(s) titre(s): | Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier |
Auteur(s): | Шинкарик, М. М. Ворощук, В. Я. Shynkaryk, M. Voroshchuk, V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Шинкарик М. М. Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах / Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 219. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2016) Rehuliuvannia reolohichnykh kharakterystyk syrnoi masy i vytrat potuzhnosti v rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 219 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Conference/Event: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Journal/Collection: | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Date de publication: | 18-mai-2016 |
Date of entry: | 8-jui-2016 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 18-19 травня 2016 року 18-19 May 2016 |
UDC: | 637.024 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 219 |
Start page: | 219 |
End page: | 219 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495 |
References (Ukraine): | 1. М. Шинкарик, В. Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно- вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій - 2007р. - №20. ст.28-31. |
References (International): | 1. M. Shynkaryk, V. Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi urotorno- vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii - 2007y, No 20. P.28-31. |
Content type: | Article |
Collection(s) : | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219.pdf | 381,9 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219.djvu | 21,33 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219__COVER.jpg | 190,56 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.