Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorШинкарик, М. М.uk
dc.contributor.authorВорощук, В. Я.uk
dc.contributor.authorShynkaryk, M.uk
dc.contributor.authorVoroshchuk, V.uk
dc.coverage.temporal18-19 травня 2016 рокуuk
dc.coverage.temporal18-19 May 2016uk
dc.date.accessioned2016-07-08T23:05:02Z-
dc.date.available2016-07-08T23:05:02Z-
dc.date.created2016-05-18uk
dc.date.issued2016-05-18uk
dc.identifier.citationШинкарик М. М. Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах / Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 219. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495-
dc.format.extent219uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.titleРегулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорахuk
dc.title.alternativeRegulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifieruk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.format.pages1uk
dc.subject.udc637.024uk
dc.relation.references1. М. Шинкарик, В. Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно- вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій - 2007р. - №20. ст.28-31.uk
dc.relation.referencesen1. M. Shynkaryk, V. Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi urotorno- vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii - 2007y, No 20. P.28-31.uk
dc.identifier.citationenShynkaryk M., Voroshchuk V. (2016) Rehuliuvannia reolohichnykh kharakterystyk syrnoi masy i vytrat potuzhnosti v rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 219 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Українаuk
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
dc.citation.spage219uk
dc.citation.epage219uk
dc.citation.conferenceⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюяuk
Koleksiyonlarda Görünür:ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.