Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, М. М. | uk |
dc.contributor.author | Ворощук, В. Я. | uk |
dc.contributor.author | Shynkaryk, M. | uk |
dc.contributor.author | Voroshchuk, V. | uk |
dc.coverage.temporal | 18-19 травня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 18-19 May 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-07-08T23:05:02Z | - |
dc.date.available | 2016-07-08T23:05:02Z | - |
dc.date.created | 2016-05-18 | uk |
dc.date.issued | 2016-05-18 | uk |
dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах / Шинкарик М. М., Ворощук В. Я. // Матеріали ⅩⅨ наукової конференції ТНТУ ім. Ів. Пулюя, 18-19 травня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — С. 219. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17495 | - |
dc.format.extent | 219 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.title | Регулювання реологічних характеристик сирної маси і витрат потужності в роторно-вихрових емульсорах | uk |
dc.title.alternative | Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 637.024 | uk |
dc.relation.references | 1. М. Шинкарик, В. Ворощук. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових прдуктів на базі сиру домашнього при обробці уроторно- вихровому емульсорі // Наукові праці національного університету харчових технологій - 2007р. - №20. ст.28-31. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. M. Shynkaryk, V. Voroshchuk. Doslidzhennia reolohichnykh kharakterystyk kompozytsiinykh bilkovykh prduktiv na bazi syru domashnoho pry obrobtsi urotorno- vykhrovomu emulsori, Naukovi pratsi natsionalnoho universytetu kharchovykh tekhnolohii - 2007y, No 20. P.28-31. | uk |
dc.identifier.citationen | Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2016) Rehuliuvannia reolohichnykh kharakterystyk syrnoi masy i vytrat potuzhnosti v rotorno-vykhrovykh emulsorakh [Regulation rheological properties of cheese mass and loss of power in the rotor-vortex emulsifier]. Materialy ⅩⅨ naukovoi konferentsii TNTU im. Iv. Puliuia (Tern., 18-19 May 2016), pp. 219 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали ⅩⅨ наукової конференції Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
dc.citation.spage | 219 | uk |
dc.citation.epage | 219 | uk |
dc.citation.conference | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя | uk |
Розташовується у зібраннях: | ⅩⅨ наукова конференція Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219.pdf | 381,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219.djvu | 21,33 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2016_Shynkaryk_M-Regulation_rheological_properties_219__COVER.jpg | 190,56 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.