Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669

Titolo: Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування
Titoli alternativi: Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving
Autori: Хамуляк, Т.
Khamuliak, T.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Хамуляк Т. Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування / Хамуляк Т. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 214. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Khamuliak T. (2016) Kapusta chervonokachanna – tsinna syrovyna v tekhnolohii konservuvannia [Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Data: 20-apr-2016
Date of entry: 29-mag-2016
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 664.859
Parole chiave: капуста
корисні властивості
cabbage
useful properties
Number of pages: 1
Page range: 214
Start page: 214
End page: 214
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.