Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хамуляк, Т. | uk |
dc.contributor.author | Khamuliak, T. | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 квітня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 April 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-29T03:41:23Z | - |
dc.date.available | 2016-05-29T03:41:23Z | - |
dc.date.created | 2016-04-20 | uk |
dc.date.issued | 2016-04-20 | uk |
dc.identifier.citation | Хамуляк Т. Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування / Хамуляк Т. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 214. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669 | - |
dc.format.extent | 214 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk |
dc.subject | капуста | uk |
dc.subject | корисні властивості | uk |
dc.subject | cabbage | uk |
dc.subject | useful properties | uk |
dc.title | Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування | uk |
dc.title.alternative | Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 664.859 | uk |
dc.identifier.citationen | Khamuliak T. (2016) Kapusta chervonokachanna – tsinna syrovyna v tekhnolohii konservuvannia [Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 214 | uk |
dc.citation.epage | 214 | uk |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214.pdf | 468,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214.djvu | 21,48 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214__COVER.jpg | 190,8 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.