Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669
Заглавие: | Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування |
Други Заглавия: | Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving |
Автори: | Хамуляк, Т. Khamuliak, T. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Хамуляк Т. Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування / Хамуляк Т. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 214. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Khamuliak T. (2016) Kapusta chervonokachanna – tsinna syrovyna v tekhnolohii konservuvannia [Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Дата на Публикуване: | 20-Апр-2016 |
Date of entry: | 29-Май-2016 |
Издател: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 664.859 |
Ключови Думи: | капуста корисні властивості cabbage useful properties |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 214 |
Start page: | 214 |
End page: | 214 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
Показва се в Колекции: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214.pdf | 468,98 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214.djvu | 21,48 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214__COVER.jpg | 190,8 kB | JPEG | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.