Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669
| Başlık: | Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування |
| Diğer Başlıklar: | Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving |
| Yazarlar: | Хамуляк, Т. Khamuliak, T. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Хамуляк Т. Капуста червонокачанна – цінна сировина в технології консервування / Хамуляк Т. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 214. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Khamuliak T. (2016) Kapusta chervonokachanna – tsinna syrovyna v tekhnolohii konservuvannia [Cabbage of red - a valuable raw material in technology of preserving]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 214 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Yayın Tarihi: | 20-Nis-2016 |
| Date of entry: | 29-May-2016 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
| UDC: | 664.859 |
| Anahtar kelimeler: | капуста корисні властивості cabbage useful properties |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 214 |
| Start page: | 214 |
| End page: | 214 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16669 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Content type: | Article |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214.pdf | 468,98 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214.djvu | 21,48 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| VseukrStud_2016v1_Khamuliak_T-Cabbage_of_red_a_valuable_214__COVER.jpg | 190,8 kB | JPEG | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.