Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
| Tytuł: | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви |
| Inne tytuły: | Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy |
| Authors: | Федоренко, К. Fedorenko, K. |
| Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій Odessa National Academy of Food Technologies |
| Bibliographic description (Ukraine): | Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description (International): | Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Tom: | 1 |
| Data wydania: | 20-kwi-2016 |
| Date of entry: | 29-maj-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
| UDC: | 621.326 |
| Słowa kluczowe: | білки вітаміни їжа proteins vitamins food |
| Strony: | 2 |
| Zakres stron: | 212-213 |
| Główna strona: | 212 |
| Strona końcowa: | 213 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Pliki tej pozycji:
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi