Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
| Заглавие: | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви | 
| Други Заглавия: | Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy | 
| Автори: | Федоренко, К. Fedorenko, K.  | 
| Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій Odessa National Academy of Food Technologies  | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | 
| Bibliographic description (International): | Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"  | 
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Volume: | 1 | 
| Дата на Публикуване: | 20-Апр-2016 | 
| Date of entry: | 29-Май-2016 | 
| Издател: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016  | 
| UDC: | 621.326 | 
| Ключови Думи: | білки вітаміни їжа proteins vitamins food  | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 212-213 | 
| Start page: | 212 | 
| End page: | 213 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | 
| Content type: | Article | 
| Показва се в Колекции: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) | 
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf | 767,76 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu | 30,75 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
| VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg | 184,98 kB | JPEG | Изглед/Отваряне | 
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.