Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Федоренко, К. | uk | 
| dc.contributor.author | Fedorenko, K. | uk | 
| dc.coverage.temporal | 20-21 квітня 2016 року | uk | 
| dc.coverage.temporal | 20-21 April 2016 | uk | 
| dc.date.accessioned | 2016-05-29T03:41:14Z | - | 
| dc.date.available | 2016-05-29T03:41:14Z | - | 
| dc.date.created | 2016-04-20 | uk | 
| dc.date.issued | 2016-04-20 | uk | 
| dc.identifier.citation | Федоренко К. Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви / Федоренко К. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 212-213. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk | 
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16668 | - | 
| dc.format.extent | 212-213 | uk | 
| dc.language.iso | uk | uk | 
| dc.publisher | ТНТУ | uk | 
| dc.publisher | TNTU | uk | 
| dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk | 
| dc.relation.ispartof | Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk | 
| dc.subject | білки | uk | 
| dc.subject | вітаміни | uk | 
| dc.subject | їжа | uk | 
| dc.subject | proteins | uk | 
| dc.subject | vitamins | uk | 
| dc.subject | food | uk | 
| dc.title | Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви | uk | 
| dc.title.alternative | Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy | uk | 
| dc.type | Article | uk | 
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk | 
| dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk | 
| dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk | 
| dc.format.pages | 2 | uk | 
| dc.subject.udc | 621.326 | uk | 
| dc.identifier.citationen | Fedorenko K. (2016) Pidvyshchennia zasvoiuvanosti bilkiv shliakhom koreliatsii komponentnoho skladu stravy [Improving the digestibility of proteins by correlating the component composition of struy]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 212-213 [in Ukrainian]. | uk | 
| dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій | uk | 
| dc.contributor.affiliation | Odessa National Academy of Food Technologies | uk | 
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk | 
| dc.citation.volume | 1 | uk | 
| dc.citation.spage | 212 | uk | 
| dc.citation.epage | 213 | uk | 
| dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk | 
| Koleksiyonlarda Görünür: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf | 767,76 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu | 30,75 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg | 184,98 kB | JPEG | Göster/Aç | 
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.