Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви 389

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви 4 2 4 1 30 2 0

Звантажень файлу

Переглядів
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf 87
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu 42
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg 20

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 175
Україна 77
Netherlands 40
China 34
Germany 34
Vietnam 6
Brazil 5
Canada 4
Japan 3
Poland 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 70
San Ramon 55
Mountain View 27
Louisville 13
Andover 12
Beijing 6
Hanoi 6
Dearborn 5
San Mateo 5
Zhengzhou 5