Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви 400

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Підвищення засвоюваності білків шляхом кореляції компонентного складу страви 1 30 2 2 8 1 0

Звантажень файлу

Переглядів
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.pdf 89
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213.djvu 43
VseukrStud_2016v1_Fedorenko_K-Improving_the_digestibility_212-213__COVER.jpg 20

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 176
Україна 77
China 42
Netherlands 40
Germany 34
Brazil 7
Vietnam 6
Canada 4
Japan 3
Poland 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 70
San Ramon 55
Mountain View 27
Louisville 13
Andover 12
Beijing 6
Hanoi 6
Dearborn 5
San Mateo 5
Zhengzhou 5