Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511

ชื่อเรื่อง: Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Analysis of meat grinding finish
ผู้แต่ง: Семчишин, І. М.
Semchyshyn, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Семчишин І. М. Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса / Семчишин І. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 8. — (Секція:Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Semchyshyn I. (2016) Analiz protsesu finishnoho podribnennia miasa [Analysis of meat grinding finish]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 8 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues"
Conference/Event: Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 20-เมษ-2016
Date of entry: 29-พฤษ-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 квітня 2016 року
20-21 April 2016
UDC: 637.5.02
คำสำคัญ: м’ясо
подрібнення
ніж
meat
chopping
knife
Number of pages: 1
Page range: 8
Start page: 8
End page: 8
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.pdf467,08 kBAdobe PDFดู/เปิด
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.djvu19,9 kBDjVuดู/เปิด
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8__COVER.jpg185,13 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น