Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511
| Título : | Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса |
| Otros títulos : | Analysis of meat grinding finish |
| Autor : | Семчишин, І. М. Semchyshyn, I. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Семчишин І. М. Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса / Семчишин І. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 8. — (Секція:Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Semchyshyn I. (2016) Analiz protsesu finishnoho podribnennia miasa [Analysis of meat grinding finish]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 8 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
| Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Fecha de publicación : | 20-abr-2016 |
| Date of entry: | 29-may-2016 |
| Editorial : | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
| UDC: | 637.5.02 |
| Palabras clave : | м’ясо подрібнення ніж meat chopping knife |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 8 |
| Start page: | 8 |
| End page: | 8 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Content type: | Article |
| Aparece en las colecciones: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.pdf | 467,08 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.djvu | 19,9 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
| VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8__COVER.jpg | 185,13 kB | JPEG | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.