Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511
Titre: | Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса |
Autre(s) titre(s): | Analysis of meat grinding finish |
Auteur(s): | Семчишин, І. М. Semchyshyn, I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Семчишин І. М. Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса / Семчишин І. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 8. — (Секція:Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Semchyshyn I. (2016) Analiz protsesu finishnoho podribnennia miasa [Analysis of meat grinding finish]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 8 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" |
Conference/Event: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Date de publication: | 20-avr-2016 |
Date of entry: | 29-mai-2016 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 квітня 2016 року 20-21 April 2016 |
UDC: | 637.5.02 |
Mots-clés: | м’ясо подрібнення ніж meat chopping knife |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 8 |
Start page: | 8 |
End page: | 8 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Content type: | Article |
Collection(s) : | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.pdf | 467,08 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.djvu | 19,9 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8__COVER.jpg | 185,13 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.