Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семчишин, І. М. | uk |
dc.contributor.author | Semchyshyn, I. | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 квітня 2016 року | uk |
dc.coverage.temporal | 20-21 April 2016 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-05-29T03:16:49Z | - |
dc.date.available | 2016-05-29T03:16:49Z | - |
dc.date.created | 2016-04-20 | uk |
dc.date.issued | 2016-04-20 | uk |
dc.identifier.citation | Семчишин І. М. Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса / Семчишин І. М. // Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 20-21 квітня 2016 року — Т. : ТНТУ, 2016 — Том 1. — С. 8. — (Секція:Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/16511 | - |
dc.format.extent | 8 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.relation.ispartof | Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" | uk |
dc.subject | м’ясо | uk |
dc.subject | подрібнення | uk |
dc.subject | ніж | uk |
dc.subject | meat | uk |
dc.subject | chopping | uk |
dc.subject | knife | uk |
dc.title | Аналіз процесу фінішного подрібнення м’яса | uk |
dc.title.alternative | Analysis of meat grinding finish | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.format.pages | 1 | uk |
dc.subject.udc | 637.5.02 | uk |
dc.identifier.citationen | Semchyshyn I. (2016) Analiz protsesu finishnoho podribnennia miasa [Analysis of meat grinding finish]. Materials of Ⅸ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Actual issues" (Tern., 20-21 April 2016), vol. 1, pp. 8 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 8 | uk |
dc.citation.epage | 8 | uk |
dc.citation.conference | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Appears in Collections: | Ⅸ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2016) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.pdf | 467,08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8.djvu | 19,9 kB | DjVu | View/Open | |
VseukrStud_2016v1_Semchyshyn_I-Analysis_of_meat_grinding_8__COVER.jpg | 185,13 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.