Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856

Tytuł: Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки
Inne tytuły: Technologies for improving fatty wafer filling
Authors: Четверікова, С.
Chetverikova, S.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Cytat: Четверікова С. Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки / С. Четверікова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 32-33. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Chetverikova S. (2014) Vdoskonalennia tekhnolohii dlia zhyrovoi vafelnoi nachynky [Technologies for improving fatty wafer filling]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 24-kwi-2014
Date of entry: 27-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 637.532
Słowa kluczowe: жирова начинка
солодовий екстракт
fat filling
malt extract
Zakres stron: 32-33
Główna strona: 32
Strona końcowa: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Wykaz piśmiennictwa: 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с.
2. А.В.Зубченко. Технология кондитерского производства: Воронеж, 1999. – 421 с.
References: 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p.
2. A.V.Zubchenko. Tekhnolohiia konditerskoho proizvodstva: Voronezh, 1999, 421 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi