Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856

Teitl: Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки
Teitlau Eraill: Technologies for improving fatty wafer filling
Awduron: Четверікова, С.
Chetverikova, S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Четверікова С. Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки / С. Четверікова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 32-33. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Chetverikova S. (2014) Vdoskonalennia tekhnolohii dlia zhyrovoi vafelnoi nachynky [Technologies for improving fatty wafer filling]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Dyddiad Cyhoeddi: 24-Apr-2014
Date of entry: 27-Feb-2016
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 637.532
Allweddeiriau: жирова начинка
солодовий екстракт
fat filling
malt extract
Page range: 32-33
Start page: 32
End page: 33
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
References (Ukraine): 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с.
2. А.В.Зубченко. Технология кондитерского производства: Воронеж, 1999. – 421 с.
References (International): 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p.
2. A.V.Zubchenko. Tekhnolohiia konditerskoho proizvodstva: Voronezh, 1999, 421 p.
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.