Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856
| Назва: | Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки |
| Інші назви: | Technologies for improving fatty wafer filling |
| Автори: | Четверікова, С. Chetverikova, S. |
| Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Бібліографічний опис: | Четверікова С. Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки / С. Четверікова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 32-33. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description: | Chetverikova S. (2014) Vdoskonalennia tekhnolohii dlia zhyrovoi vafelnoi nachynky [Technologies for improving fatty wafer filling]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Том: | 1 |
| Дата публікації: | 24-кві-2014 |
| Дата внесення: | 27-лют-2016 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
| УДК: | 637.532 |
| Теми: | жирова начинка солодовий екстракт fat filling malt extract |
| Діапазон сторінок: | 32-33 |
| Початкова сторінка: | 32 |
| Кінцева сторінка: | 33 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856 |
| Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
| Перелік літератури: | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. 2. А.В.Зубченко. Технология кондитерского производства: Воронеж, 1999. – 421 с. |
| References: | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. 2. A.V.Zubchenko. Tekhnolohiia konditerskoho proizvodstva: Voronezh, 1999, 421 p. |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33.pdf | 280,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33.djvu | 29,64 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33__COVER.jpg | 197,44 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.