Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Четверікова, С. | uk |
dc.contributor.author | Chetverikova, S. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T09:59:02Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T09:59:02Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Четверікова С. Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки / С. Четверікова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 32-33. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856 | - |
dc.format.extent | 32-33 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | жирова начинка | uk |
dc.subject | солодовий екстракт | uk |
dc.subject | fat filling | uk |
dc.subject | malt extract | uk |
dc.title | Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки | uk |
dc.title.alternative | Technologies for improving fatty wafer filling | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.532 | uk |
dc.relation.references | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. | uk |
dc.relation.references | 2. А.В.Зубченко. Технология кондитерского производства: Воронеж, 1999. – 421 с. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. A.V.Zubchenko. Tekhnolohiia konditerskoho proizvodstva: Voronezh, 1999, 421 p. | uk |
dc.identifier.citationen | Chetverikova S. (2014) Vdoskonalennia tekhnolohii dlia zhyrovoi vafelnoi nachynky [Technologies for improving fatty wafer filling]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 32 | uk |
dc.citation.epage | 33 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Appears in Collections: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33.pdf | 280,3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33.djvu | 29,64 kB | DjVu | View/Open | |
Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33__COVER.jpg | 197,44 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.