Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧетверікова, С.uk
dc.contributor.authorChetverikova, S.uk
dc.coverage.temporal24-25 квітня 2014 рокуuk
dc.coverage.temporal24-25 April 2014uk
dc.date.accessioned2016-02-27T09:59:02Z-
dc.date.available2016-02-27T09:59:02Z-
dc.date.created2014-04-24uk
dc.date.issued2014-04-24uk
dc.identifier.citationЧетверікова С. Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки / С. Четверікова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 32-33. — (Обладнання харчових виробництв).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856-
dc.format.extent32-33uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.subjectжирова начинкаuk
dc.subjectсолодовий екстрактuk
dc.subjectfat fillinguk
dc.subjectmalt extractuk
dc.titleВдосконалення технології для жирової вафельної начинкиuk
dc.title.alternativeTechnologies for improving fatty wafer fillinguk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc637.532uk
dc.relation.references1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с.uk
dc.relation.references2. А.В.Зубченко. Технология кондитерского производства: Воронеж, 1999. – 421 с.uk
dc.relation.referencesen1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p.uk
dc.relation.referencesen2. A.V.Zubchenko. Tekhnolohiia konditerskoho proizvodstva: Voronezh, 1999, 421 p.uk
dc.identifier.citationenChetverikova S. (2014) Vdoskonalennia tekhnolohii dlia zhyrovoi vafelnoi nachynky [Technologies for improving fatty wafer filling]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul’uj National Technical Universityuk
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
dc.citation.volume1uk
dc.citation.spage32uk
dc.citation.epage33uk
dc.citation.conferenceⅦ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“uk
Appears in Collections:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.