Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856
Títol: | Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки |
Altres títols: | Technologies for improving fatty wafer filling |
Autor: | Четверікова, С. Chetverikova, S. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Четверікова С. Вдосконалення технології для жирової вафельної начинки / С. Четверікова // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 32-33. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Chetverikova S. (2014) Vdoskonalennia tekhnolohii dlia zhyrovoi vafelnoi nachynky [Technologies for improving fatty wafer filling]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 32-33 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Data de publicació: | 24-d’a-2014 |
Date of entry: | 27-de -2016 |
Editorial: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 637.532 |
Paraules clau: | жирова начинка солодовий екстракт fat filling malt extract |
Page range: | 32-33 |
Start page: | 32 |
End page: | 33 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12856 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
References (Ukraine): | 1. Л.С.Кузнецова, М.Ю.Седанова. Технологии приготовления мучних кондитерських изделий.-М.:Академия,2007.–319с. 2. А.В.Зубченко. Технология кондитерского производства: Воронеж, 1999. – 421 с. |
References (International): | 1. L.S.Kuznetsova, M.Iu.Sedanova. Tekhnolohii prihotovleniia muchnikh konditerskikh izdelii.-M.:Akademiia,2007.–319p. 2. A.V.Zubchenko. Tekhnolohiia konditerskoho proizvodstva: Voronezh, 1999, 421 p. |
Content type: | Article |
Apareix a les col·leccions: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33.pdf | 280,3 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33.djvu | 29,64 kB | DjVu | Veure/Obrir | |
Conf_2014v1_Chetverikova_S-Technologies_for_improving_32-33__COVER.jpg | 197,44 kB | JPEG | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.