กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842

ชื่อเรื่อง: Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Improvement of meat products
ผู้แต่ง: Змієвська, Т. М.
Zmiyevska, T. N.
Affiliation: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Food Resources Institute NAAS of Ukraine
Bibliographic description (Ukraine): Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
วันที่เผยแพร่: 24-เมษ-2014
Date of entry: 27-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 637.052
คำสำคัญ: антиоксидант NovaSOL-С
колірні характеристики
м’ясопродукти
antioxidant NovaSOL-С
meat products color
Page range: 15
Start page: 15
End page: 15
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.pdf186,75 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.djvu18,78 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15__COVER.jpg194,21 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น