Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Título : | Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів |
Otros títulos : | Improvement of meat products |
Autor : | Змієвська, Т. М. Zmiyevska, T. N. |
Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН Food Resources Institute NAAS of Ukraine |
Bibliographic description (Ukraine): | Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Fecha de publicación : | 24-abr-2014 |
Date of entry: | 27-feb-2016 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 637.052 |
Palabras clave : | антиоксидант NovaSOL-С колірні характеристики м’ясопродукти antioxidant NovaSOL-С meat products color |
Page range: | 15 |
Start page: | 15 |
End page: | 15 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Content type: | Article |
Aparece en las colecciones: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.pdf | 186,75 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.djvu | 18,78 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15__COVER.jpg | 194,21 kB | JPEG | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.