Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Tytuł: | Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів |
Inne tytuły: | Improvement of meat products |
Authors: | Змієвська, Т. М. Zmiyevska, T. N. |
Akcesoria: | Інститут продовольчих ресурсів НААН Food Resources Institute NAAS of Ukraine |
Cytat: | Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Tom: | 1 |
Data wydania: | 24-kwi-2014 |
Date of entry: | 27-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
UDC: | 637.052 |
Słowa kluczowe: | антиоксидант NovaSOL-С колірні характеристики м’ясопродукти antioxidant NovaSOL-С meat products color |
Zakres stron: | 15 |
Główna strona: | 15 |
Strona końcowa: | 15 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.pdf | 186,75 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.djvu | 18,78 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15__COVER.jpg | 194,21 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi