Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842

Tytuł: Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів
Inne tytuły: Improvement of meat products
Authors: Змієвська, Т. М.
Zmiyevska, T. N.
Akcesoria: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Food Resources Institute NAAS of Ukraine
Cytat: Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Konferencja/wydarzenie: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 24-kwi-2014
Date of entry: 27-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
UDC: 637.052
Słowa kluczowe: антиоксидант NovaSOL-С
колірні характеристики
м’ясопродукти
antioxidant NovaSOL-С
meat products color
Zakres stron: 15
Główna strona: 15
Strona końcowa: 15
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi