Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
| Tytuł: | Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів |
| Inne tytuły: | Improvement of meat products |
| Authors: | Змієвська, Т. М. Zmiyevska, T. N. |
| Affiliation: | Інститут продовольчих ресурсів НААН Food Resources Institute NAAS of Ukraine |
| Bibliographic description (Ukraine): | Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Tom: | 1 |
| Data wydania: | 24-kwi-2014 |
| Date of entry: | 27-lut-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
| UDC: | 637.052 |
| Słowa kluczowe: | антиоксидант NovaSOL-С колірні характеристики м’ясопродукти antioxidant NovaSOL-С meat products color |
| Zakres stron: | 15 |
| Główna strona: | 15 |
| Strona końcowa: | 15 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842 |
| Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.pdf | 186,75 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.djvu | 18,78 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15__COVER.jpg | 194,21 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi