Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Змієвська, Т. М. | uk |
dc.contributor.author | Zmiyevska, T. N. | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 квітня 2014 року | uk |
dc.coverage.temporal | 24-25 April 2014 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-27T09:57:11Z | - |
dc.date.available | 2016-02-27T09:57:11Z | - |
dc.date.created | 2014-04-24 | uk |
dc.date.issued | 2014-04-24 | uk |
dc.identifier.citation | Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842 | - |
dc.format.extent | 15 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | антиоксидант NovaSOL-С | uk |
dc.subject | колірні характеристики | uk |
dc.subject | м’ясопродукти | uk |
dc.subject | antioxidant NovaSOL-С | uk |
dc.subject | meat products color | uk |
dc.title | Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів | uk |
dc.title.alternative | Improvement of meat products | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.052 | uk |
dc.identifier.citationen | Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Інститут продовольчих ресурсів НААН | uk |
dc.contributor.affiliation | Food Resources Institute NAAS of Ukraine | uk |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 15 | uk |
dc.citation.epage | 15 | uk |
dc.citation.conference | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.pdf | 186,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.djvu | 18,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15__COVER.jpg | 194,21 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.