Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Назва: | Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів |
Інші назви: | Improvement of meat products |
Автори: | Змієвська, Т. М. Zmiyevska, T. N. |
Приналежність: | Інститут продовольчих ресурсів НААН Food Resources Institute NAAS of Ukraine |
Бібліографічний опис: | Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Конференція/захід: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 24-кві-2014 |
Дата внесення: | 27-лют-2016 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 24-25 квітня 2014 року 24-25 April 2014 |
УДК: | 637.052 |
Теми: | антиоксидант NovaSOL-С колірні характеристики м’ясопродукти antioxidant NovaSOL-С meat products color |
Діапазон сторінок: | 15 |
Початкова сторінка: | 15 |
Кінцева сторінка: | 15 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.pdf | 186,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15.djvu | 18,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2014v1_Zmiyevska_T_N-Improvement_of_meat_products_15__COVER.jpg | 194,21 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.