Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842

Назва: Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів
Інші назви: Improvement of meat products
Автори: Змієвська, Т. М.
Zmiyevska, T. N.
Приналежність: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Food Resources Institute NAAS of Ukraine
Бібліографічний опис: Змієвська Т. М. Покращення колірних характеристик м’ясопродуктів / Т. М. Змієвська // Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 24-25 квітня 2014 року — Т. : ТНТУ, 2014 — Том 1. — С. 15. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Zmiyevska T. N. (2014) Pokrashchennia kolirnykh kharakterystyk miasoproduktiv [Improvement of meat products]. Materialy Ⅶ Vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 24-25 April 2014), vol. 1, pp. 15 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Конференція/захід: Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅶ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 24-кві-2014
Дата внесення: 27-лют-2016
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 24-25 квітня 2014 року
24-25 April 2014
УДК: 637.052
Теми: антиоксидант NovaSOL-С
колірні характеристики
м’ясопродукти
antioxidant NovaSOL-С
meat products color
Діапазон сторінок: 15
Початкова сторінка: 15
Кінцева сторінка: 15
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12842
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2014
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2014)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.