Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819
Titolo: | Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії |
Titoli alternativi: | Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng |
Autori: | Подворняк, М. Podvorniak, M. |
Affiliation: | ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» Ternopil College of Food Technology and Trade |
Bibliographic description (Ukraine): | Подворняк М. Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії / Подворняк М. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 293-294. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Podvorniak M. (2015) Alternatyvni shliakhy vprovadzhennia innovatsiinoho ustatkuvannia molekuliarnoi kukhni ta fiuzhn kulinarii [Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 293-294 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Data: | 23-apr-2015 |
Date of entry: | 26-feb-2016 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
UDC: | 664 |
Parole chiave: | молекулярна кухня фьюжн кулінарія термостат molecular cuisine fusion cooking thermostat |
Page range: | 293-294 |
Start page: | 293 |
End page: | 294 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294.pdf | 641,26 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294.djvu | 40,16 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294__COVER.jpg | 212,63 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.