Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Подворняк, М. | uk |
dc.contributor.author | Podvorniak, M. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 April 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-26T20:42:58Z | - |
dc.date.available | 2016-02-26T20:42:58Z | - |
dc.date.created | 2015-04-23 | uk |
dc.date.issued | 2015-04-23 | uk |
dc.identifier.citation | Подворняк М. Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії / Подворняк М. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 293-294. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819 | - |
dc.format.extent | 293-294 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | молекулярна кухня | uk |
dc.subject | фьюжн кулінарія | uk |
dc.subject | термостат | uk |
dc.subject | molecular cuisine | uk |
dc.subject | fusion cooking | uk |
dc.subject | thermostat | uk |
dc.title | Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії | uk |
dc.title.alternative | Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 664 | uk |
dc.identifier.citationen | Podvorniak M. (2015) Alternatyvni shliakhy vprovadzhennia innovatsiinoho ustatkuvannia molekuliarnoi kukhni ta fiuzhn kulinarii [Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 293-294 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі» | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil College of Food Technology and Trade | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 293 | uk |
dc.citation.epage | 294 | uk |
dc.citation.conference | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Ebben a gyűjteményben: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294.pdf | 641,26 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294.djvu | 40,16 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
Conf_2015v1_Podvorniak_M-Alternative_ways_of_293-294__COVER.jpg | 212,63 kB | JPEG | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!