Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819

Název: Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії
Další názvy: Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng
Autoři: Подворняк, М.
Podvorniak, M.
Affiliation: ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»
Ternopil College of Food Technology and Trade
Bibliographic description (Ukraine): Подворняк М. Альтернативні шляхи впровадження інноваційного устаткування молекулярної кухні та фьюжн кулінарії / Подворняк М. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 293-294. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Podvorniak M. (2015) Alternatyvni shliakhy vprovadzhennia innovatsiinoho ustatkuvannia molekuliarnoi kukhni ta fiuzhn kulinarii [Alternative ways of innovation and equipment molecular cuisine and fusion coocsng]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 293-294 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Datum vydání: 23-dub-2015
Date of entry: 26-úno-2016
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 664
Klíčová slova: молекулярна кухня
фьюжн кулінарія
термостат
molecular cuisine
fusion cooking
thermostat
Page range: 293-294
Start page: 293
End page: 294
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12819
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.