Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615
| Titre: | Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру |
| Autre(s) titre(s): | Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing |
| Auteur(s): | Калим, Н. Kalym, N. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Калим Н. Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру / Калим Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 34-35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Kalym N. (2015) Osoblyvosti tekhnolohichnykh rezhymiv i tekhnichnykh rishen pry presuvanni syru [Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Date de publication: | 23-avr-2015 |
| Date of entry: | 26-fév-2016 |
| Editeur: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
| UDC: | 637.024 |
| Mots-clés: | сир температура тиск прес форма cheese temperature pressure press shape |
| Page range: | 34-35 |
| Start page: | 34 |
| End page: | 35 |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615 |
| Content type: | Article |
| Collection(s) : | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35.pdf | 479 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
| Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35.djvu | 29,38 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
| Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35__COVER.jpg | 178,27 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.