Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615

Název: Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру
Další názvy: Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing
Autoři: Калим, Н.
Kalym, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Калим Н. Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру / Калим Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 34-35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Kalym N. (2015) Osoblyvosti tekhnolohichnykh rezhymiv i tekhnichnykh rishen pry presuvanni syru [Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Conference/Event: Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Datum vydání: 23-dub-2015
Date of entry: 26-úno-2016
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 23-24 квітня 2015 р.
23-24 April 2015
UDC: 637.024
Klíčová slova: сир
температура
тиск
прес
форма
cheese
temperature
pressure
press
shape
Page range: 34-35
Start page: 34
End page: 35
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.