Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Калим, Н. | uk |
dc.contributor.author | Kalym, N. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 квітня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 23-24 April 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-26T19:50:08Z | - |
dc.date.available | 2016-02-26T19:50:08Z | - |
dc.date.created | 2015-04-23 | uk |
dc.date.issued | 2015-04-23 | uk |
dc.identifier.citation | Калим Н. Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру / Калим Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 34-35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615 | - |
dc.format.extent | 34-35 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.subject | сир | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | тиск | uk |
dc.subject | прес | uk |
dc.subject | форма | uk |
dc.subject | cheese | uk |
dc.subject | temperature | uk |
dc.subject | pressure | uk |
dc.subject | press | uk |
dc.subject | shape | uk |
dc.title | Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру | uk |
dc.title.alternative | Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 637.024 | uk |
dc.identifier.citationen | Kalym N. (2015) Osoblyvosti tekhnolohichnykh rezhymiv i tekhnichnykh rishen pry presuvanni syru [Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
dc.citation.volume | 1 | uk |
dc.citation.spage | 34 | uk |
dc.citation.epage | 35 | uk |
dc.citation.conference | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | uk |
Appears in Collections: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35.pdf | 479 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35.djvu | 29,38 kB | DjVu | View/Open | |
Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35__COVER.jpg | 178,27 kB | JPEG | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.