Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615
Title: | Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру |
Other Titles: | Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing |
Authors: | Калим, Н. Kalym, N. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Калим Н. Особливості технологічних режимів і технічних рішень при пресуванні сиру / Калим Н. // Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 23-24 квітня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 1. — С. 34-35. — (Секція: Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description (International): | Kalym N. (2015) Osoblyvosti tekhnolohichnykh rezhymiv i tekhnichnykh rishen pry presuvanni syru [Particularities of the technological parameters and technical decisions of cheese pressing]. Zbirnyk tez Ⅷ vseukrainskoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 23-24 April 2015), vol. 1, pp. 34-35 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Conference/Event: | Ⅷ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅷ всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Issue Date: | 23-Απρ-2015 |
Date of entry: | 26-Φεβ-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 23-24 квітня 2015 р. 23-24 April 2015 |
UDC: | 637.024 |
Keywords: | сир температура тиск прес форма cheese temperature pressure press shape |
Page range: | 34-35 |
Start page: | 34 |
End page: | 35 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12615 |
Content type: | Article |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | VІІІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2015) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35.pdf | 479 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35.djvu | 29,38 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
Conf_2015v1_Kalym_N-Particularities_of_the_technological_34-35__COVER.jpg | 178,27 kB | JPEG | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα