กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384

ชื่อเรื่อง: Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”
ผู้แต่ง: Дорогань, Каріна
Жорник, Аліна
Лазарєва, Тетяна
Dorogan, Karina
Gornik, Alina
Lazareva, Tatiana
Affiliation: Українська інженерно-педагогічна академія, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
วันที่เผยแพร่: 21-ธัน-2010
Date of entry: 24-กุม-2016
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 21-22 грудня 2010 року
21-22 December 2010
UDC: 641.56
Page range: 126
Start page: 126
End page: 126
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.pdf250,79 kBAdobe PDFดู/เปิด
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.djvu15,68 kBDjVuดู/เปิด
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126__COVER.jpg167,04 kBJPEGดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น