Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дорогань, Каріна | uk |
dc.contributor.author | Жорник, Аліна | uk |
dc.contributor.author | Лазарєва, Тетяна | uk |
dc.contributor.author | Dorogan, Karina | uk |
dc.contributor.author | Gornik, Alina | uk |
dc.contributor.author | Lazareva, Tatiana | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 грудня 2010 року | uk |
dc.coverage.temporal | 21-22 December 2010 | uk |
dc.date.accessioned | 2016-02-24T14:08:25Z | - |
dc.date.available | 2016-02-24T14:08:25Z | - |
dc.date.created | 2010-12-21 | uk |
dc.date.issued | 2010-12-21 | uk |
dc.identifier.citation | Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384 | - |
dc.format.extent | 126 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.relation.ispartof | Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | uk |
dc.title | Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха | uk |
dc.title.alternative | Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut” | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 641.56 | uk |
dc.identifier.citationen | Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна | uk |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
dc.citation.spage | 126 | uk |
dc.citation.epage | 126 | uk |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.pdf | 250,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.djvu | 15,68 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126__COVER.jpg | 167,04 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.