Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
Titel: | Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха |
Övriga titlar: | Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut” |
Författare: | Дорогань, Каріна Жорник, Аліна Лазарєва, Тетяна Dorogan, Karina Gornik, Alina Lazareva, Tatiana |
Affiliation: | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Utgivningsdatum: | 21-dec-2010 |
Date of entry: | 24-feb-2016 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 21-22 грудня 2010 року 21-22 December 2010 |
UDC: | 641.56 |
Page range: | 126 |
Start page: | 126 |
End page: | 126 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384 |
Content type: | Article |
Samling: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.pdf | 250,79 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.djvu | 15,68 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126__COVER.jpg | 167,04 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!