Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
| Tytuł: | Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха |
| Inne tytuły: | Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut” |
| Authors: | Дорогань, Каріна Жорник, Аліна Лазарєва, Тетяна Dorogan, Karina Gornik, Alina Lazareva, Tatiana |
| Affiliation: | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
| Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Data wydania: | 21-gru-2010 |
| Date of entry: | 24-lut-2016 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 21-22 грудня 2010 року 21-22 December 2010 |
| UDC: | 641.56 |
| Zakres stron: | 126 |
| Główna strona: | 126 |
| Strona końcowa: | 126 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.pdf | 250,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.djvu | 15,68 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126__COVER.jpg | 167,04 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi