Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
Tytuł: | Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха |
Inne tytuły: | Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut” |
Authors: | Дорогань, Каріна Жорник, Аліна Лазарєва, Тетяна Dorogan, Karina Gornik, Alina Lazareva, Tatiana |
Akcesoria: | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна |
Cytat: | Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Data wydania: | 21-gru-2010 |
Date of entry: | 24-lut-2016 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 21-22 грудня 2010 року 21-22 December 2010 |
UDC: | 641.56 |
Zakres stron: | 126 |
Główna strona: | 126 |
Strona końcowa: | 126 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.pdf | 250,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.djvu | 15,68 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126__COVER.jpg | 167,04 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi