このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384
| タイトル: | Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха |
| その他のタイトル: | Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut” |
| 著者: | Дорогань, Каріна Жорник, Аліна Лазарєва, Тетяна Dorogan, Karina Gornik, Alina Lazareva, Tatiana |
| Affiliation: | Українська інженерно-педагогічна академія, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Дорогань К. Технологія страви «Сирники по-київськи» з додаванням клітковини волоського горіха / Каріна Дорогань, Аліна Жорник, Тетяна Лазарєва // Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 21-22 грудня 2010 року — Т. : ТНТУ, 2010 — С. 126. — (Секція: Фундаментальні проблеми харчових, біо- та нанотехнологій). |
| Bibliographic description (International): | Dorogan K., Gornik A., Lazareva T. (2010) Tekhnolohiia stravy "Syrnyky po-kyivsky" z dodavanniam klitkovyny voloskoho horikha [Technology of dish “Curd fritter by Kyiv with the cellulose of walnut”]. Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 21-22 December 2010), pp. 126 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Abstracts of International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
| 発行日: | 21-12月-2010 |
| Date of entry: | 24-2月-2016 |
| 出版者: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 21-22 грудня 2010 року 21-22 December 2010 |
| UDC: | 641.56 |
| Page range: | 126 |
| Start page: | 126 |
| End page: | 126 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/12384 |
| Content type: | Article |
| 出現コレクション: | Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2010) |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.pdf | 250,79 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
| Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126.djvu | 15,68 kB | DjVu | 見る/開く | |
| Conf_2010_Dorogan_K-Technology_of_dish_Curd_fritter_126__COVER.jpg | 167,04 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。