霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128
Title: | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка |
Other Titles: | Study of surfactants on ability blowing protein |
Authors: | Шкабура, С. С. Кобець, О. С. Арпуль, О. В. Доценко, В. Ф. Shkabura, S. S. Kobets, O. S. Arpul, O. V. Dotsenko, V. F. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка / С. С. Шкабура, О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 162-163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Shkabura S. S., Kobets O. S., Arpul O. V., Dotsenko V. F. (2015) Doslidzhennia vplyvu poverkhnevo-aktyvnykh rechovyn na pinoiutvoriuiuchu zdatnist bilka [Study of surfactants on ability blowing protein]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 162-163 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
Issue Date: | 25-十一月-2015 |
Date of entry: | 18-二月-2016 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 |
UDC: | 641.51/.54 |
Page range: | 162-163 |
Start page: | 162 |
End page: | 163 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128 |
Copyright owner: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 |
References (Ukraine): | 1.Дорохович А. Формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесу / А. Дорохович, В. Оболкіна // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №2. – С. 20-22. 2. Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари: підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В.Тищенко – К.: Книга, 2004. – 392 с. |
References (International): | 1.Dorokhovych A. Formuvannia struktury kombinovanykh kondyterskykh vyrobiv na vsikh etapakh tekhnolohichnoho protsesu, A. Dorokhovych, V. Obolkina, Kharchova i pererobna promyslovist, 2005, No 2, P. 20-22. 2. Rudavska H. B. Molochni ta yaiechni tovary: pidruchnyk, H. B. Rudavska, Ye. V.Tyshchenko – K., Knyha, 2004, 392 p. |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.pdf | 462,63 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.djvu | 33,44 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163__COVER.jpg | 216,6 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.