Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128
 
| Назва: | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка | 
| Інші назви: | Study of surfactants on ability blowing protein | 
| Автори: | Шкабура, С. С. Кобець, О. С. Арпуль, О. В. Доценко, В. Ф. Shkabura, S. S. Kobets, O. S. Arpul, O. V. Dotsenko, V. F. | 
| Приналежність: | Національний університет харчових технологій, Україна | 
| Бібліографічний опис: | Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка / С. С. Шкабура, О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 162-163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | 
| Bibliographic description: | Shkabura S. S., Kobets O. S., Arpul O. V., Dotsenko V. F. (2015) Doslidzhennia vplyvu poverkhnevo-aktyvnykh rechovyn na pinoiutvoriuiuchu zdatnist bilka [Study of surfactants on ability blowing protein]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 162-163 [in Ukrainian]. | 
| Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" | 
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | 
| Том: | 2 | 
| Дата публікації: | 25-лис-2015 | 
| Дата внесення: | 18-лют-2016 | 
| Видавництво: | ТНТУ TNTU | 
| Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil | 
| Часове охоплення: | 25-26 листопада 2015 року 25-26 November 2015 | 
| УДК: | 641.51/.54 | 
| Діапазон сторінок: | 162-163 | 
| Початкова сторінка: | 162 | 
| Кінцева сторінка: | 163 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128 | 
| Власник авторського права: | © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015 | 
| Перелік літератури: | 1.Дорохович А. Формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесу / А. Дорохович, В. Оболкіна // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №2. – С. 20-22. 2. Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари: підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В.Тищенко – К.: Книга, 2004. – 392 с. | 
| References: | 1.Dorokhovych A. Formuvannia struktury kombinovanykh kondyterskykh vyrobiv na vsikh etapakh tekhnolohichnoho protsesu, A. Dorokhovych, V. Obolkina, Kharchova i pererobna promyslovist, 2005, No 2, P. 20-22. 2. Rudavska H. B. Molochni ta yaiechni tovary: pidruchnyk, H. B. Rudavska, Ye. V.Tyshchenko – K., Knyha, 2004, 392 p. | 
| Тип вмісту: | Article | 
| Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.pdf | 462,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163.djvu | 33,44 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| ConfATMT_2015v2_Shkabura_S_S-Study_of_surfactants_162-163__COVER.jpg | 216,6 kB | JPEG | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
