Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128

Tytuł: Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка
Inne tytuły: Study of surfactants on ability blowing protein
Authors: Шкабура, С. С.
Кобець, О. С.
Арпуль, О. В.
Доценко, В. Ф.
Shkabura, S. S.
Kobets, O. S.
Arpul, O. V.
Dotsenko, V. F.
Akcesoria: Національний університет харчових технологій, Україна
Cytat: Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на піноютворюючу здатність білка / С. С. Шкабура, О. С. Кобець, О. В. Арпуль, В. Ф. Доценко // Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2015 року — Т. : ТНТУ, 2015 — Том 2. — С. 162-163. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Shkabura S. S., Kobets O. S., Arpul O. V., Dotsenko V. F. (2015) Doslidzhennia vplyvu poverkhnevo-aktyvnykh rechovyn na pinoiutvoriuiuchu zdatnist bilka [Study of surfactants on ability blowing protein]. Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology" (Tern., 25-26 November 2015), Volume 2, pp. 162-163 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Collection of abstracts Ⅳ International scientific conference of young scientists and students "Actual tasks of modern technology"
Konferencja/wydarzenie: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/kolekcja: Збірник тез доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Tom: 2
Data wydania: 25-lis-2015
Date of entry: 18-lut-2016
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 25-26 листопада 2015 року
25-26 November 2015
UDC: 641.51/.54
Zakres stron: 162-163
Główna strona: 162
Strona końcowa: 163
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/11128
Właściciel praw autorskich: © Вісник Тернопільського національного технічного університету, 2015
Wykaz piśmiennictwa: 1.Дорохович А. Формування структури комбінованих кондитерських виробів на всіх етапах технологічного процесу / А. Дорохович, В. Оболкіна // Харчова і переробна промисловість. – 2005. – №2. – С. 20-22.
2. Рудавська Г. Б. Молочні та яєчні товари: підручник / Г. Б. Рудавська, Є. В.Тищенко – К.: Книга, 2004. – 392 с.
References: 1.Dorokhovych A. Formuvannia struktury kombinovanykh kondyterskykh vyrobiv na vsikh etapakh tekhnolohichnoho protsesu, A. Dorokhovych, V. Obolkina, Kharchova i pererobna promyslovist, 2005, No 2, P. 20-22.
2. Rudavska H. B. Molochni ta yaiechni tovary: pidruchnyk, H. B. Rudavska, Ye. V.Tyshchenko – K., Knyha, 2004, 392 p.
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:IV Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi